knop_werkwijzeknop_werkwijzeknop_referentiesknop_relatiesknop_vacaturesknop_nieuwsbriefknop_kennisbankknop_contact

 

Wolters Vastgoed BV heeft in samenwerking met Roel Gielen Handelsonderneming het pand Bergstraat 24 te Wageningen aangekocht. Het pand is gesitueerd tegenover het hotel “De Wereld” en schuin tegenover de St. Johannes de Doper Kerk en nabij het stadscentrum. Het pand bestond uit een kantoorruimte (ING Bank) met kelder en een woning. Deze locatie is herontwikkeld naar een winkel-/kantoorruimte met twee bovenwoningen. De bovenwoningen zijn reeds verkocht maar de winkel-/kantoorruimte is nog te koop of te huur. 

Omschrijving

Op een goede en centrale locatie, het verlengde van de winkelpromenade gelegen winkelruimte/kantoorruimte van circa 325 m. Deze ruimte is gelegen in een markant pand welke is gesitueerd schuin tegenover hotel De Wereld tegenover de St. Johannes de Doper Kerk en nabij het Stadscentrum. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. In de Bergstraat zijn onder andere diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd.

Indeling:
Verkoop-/kantoorruimte van circa 175 m met een toiletruimte en een pantry. Middels een trap in deze ruimte is de beneden verdieping van circa 150 m bereikbaar. 
Er is een compleet nieuwe voorpui gerealiseerd waardoor de huidige overdekte entree bij de winkel-/kantoorruimte is getrokken en er een chique uitstraling is gecreerd. Aan de linker- en rechterzijde van de entreepui zijn twee kersenhouten deuren gekomen. Aan de achterzijde wordt door middel van een grote raampartij gezorgd voor volop lichtinval in het souterrain. Inzake de indeling, inrichting ruimtes/ pantry en het afwerkingniveau is inspraak nog mogelijk.

De aangeboden ruimte is uitermate geschikt als winkel-/verkoopruimte of als kantoor-/praktijkruimte, daghoreca behoort tevens tot de mogelijkheden.  

Kenmerken:
Bouwjaar: circa 1948
Inhoud: 1.000 m3.
Vloeroppervlakte: 325 m2
Frontbreedte: 5 meter
Vraagprijs € 535.000,- kosten koper (11x de huur)
Huurprijs: € 4.000,- excl BTW, per maand. (€ 148,- per m2 per jaar) 

Foto
Bergstraat_24_-_zijaanzicht  

 

newspaper
©2008 Wolters vastgoed
 Website door: zegenrijk